LUOVA LAVA -RYHMÄTOIMINTA

KEVÄÄN 2022 LUOVA LAVA -RYHMÄTOIMINTA ON KESKEYTETTY VALLITSEVAN KORONATILANTEEN JA VÄHÄISTEN OSALLISTUMISMÄÄRIEN VUOKSI!

Luova lava- ryhmät jatkuvat jälleen syksyllä 2022!


Luova Lava -toiminta

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja ryhmätoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeistä toiminnassa. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta. Luova lava -toiminnan tavoitteita ovat tekemisen riemu, yhteisöllisyys sekä osallisuus.

Ilmoittautuminen ryhmiin

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan kautta (ks. linkit yläpuolella kyseisen ryhmän kohdalla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on tehtävä ennen ryhmän toimintaan osallistumista. Ilmoittautuminen koskee syys- tai kevätlukukautta kerrallaan, eikä vaadi sitoutumista seuraavaan kauteen.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 45 € / lukukausi (sis. toiminnan, vakuutuksen, jäsenmaksun).
Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Mikäli et halua liittyä yhdistyksen jäseneksi ilmoita siitä nuortenkasvu@gmail.com. Tiedot jäsenyydestä löydät kotisivuiltamme Jäseneksi -osiosta.Lukuvuosi 2021-2022

Kerhot kokoontuvat 13 kertaa lukukaudella.
* Syyslukukausi 7.9.-9.12.2021 (mahdolliset korvaavat kerrat 14.-16.12.2021)
* Kevätlukukausi 11.1.-14.4.2022 (mahdolliset korvaavat kerrat 19.-21.4.2022)
Kerhot eivät kokoonnut lomaviikoilla (syysloma vk 42 ja talviloma vk 10).

Turvallisuusohjeita harrastajille

On erittäin tärkeää, ettet saavu harrastukseen kipeänä!

Huomioimme koronatilanteen vaikutukset toiminnassamme kiinnittämällä erityistä huomiota hygieniaan - aloitamme aina käsien pesulla ja kädet pestään myös ennen kotiin lähtöä. Lisäksi ohjaajat huolehtivat käytettävien välineiden puhtaudesta.

Kaipaatko lisätietoja tai onko sinulla kysyttävää?

Meidät tavoitat helpoiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen: nuortenkasvu@gmail.com