LUOVA LAVA -RYHMÄTOIMINTA

LUOVA LAVA -TOIMINTA - KEVÄT 2023

LUOVA LAVA JOENSUU, 1-6.lk

Aika: Torstaisin klo 17-18, alkaen 12.1.2023

Paikka: Kerhotalo Rupla (Sairaalakatu 27, Joensuu)

Ohjaaja: Virpi Koistinen

KERHOTOIMINTA KESKEYTETTY VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI.

TIETOA LUOVA LAVA -RYHMISTÄ

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja ryhmätoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeistä toiminnassa. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta. Luova lava -toiminnan tavoitteita ovat tekemisen riemu, yhteisöllisyys sekä osallisuus.

Ilmoittautuminen ryhmiin

Ilmoittautuminen tapahtuu yllä mainitun linkin kautta (ks. linkit yläpuolella kyseisen ryhmän kohdalla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on tehtävä ennen ryhmän toimintaan osallistumista. Ilmoittautuminen koskee syys- tai kevätlukukautta kerrallaan, eikä vaadi sitoutumista seuraavaan kauteen.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 45 € / lukukausi (sis. toiminnan ja vakuutuksen). Osallistumismaksulasku lähetetään sähköpostitse ennen ensimmäistä kerhokertaa. Huom! Osallistuja liittyy Nuorten Kasvu ry:n jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä. Yleishyödyllisen yhdistyksen statuksen säilyttääksemme toiminnassa mukanaolevat ovat lähtökohtaisesti yhdistyksen jäseniä ja saavat näin ollen mahdollisuuden vaikuttaa myös yhdistyksen toimintaan. Jäsenmaksu (15 €/vuosi) peritään kerran vuodessa lukukausimaksujen laskutuksen yhteydessä. Mikäli et halua liittyä yhdistyksen jäseneksi ilmoita siitä nuortenkasvu@gmail.com. Tiedot jäsenyydestä löydät kotisivuiltamme Jäseneksi -osiosta.

Lukuvuosi 2022-2023

Kerhot kokoontuvat 13 kertaa lukukaudella.
* Syyslukukausi 6.9.-13.12.2022 (mahdolliset korvaavat kerrat 15.-20.12.2022)
* Kevätlukukausi 11.1.-14.4.2023 (mahdolliset korvaavat kerrat 19.-21.4.2023)
Kerhot eivät kokoonnut lomaviikoilla (syysloma vk 42 ja talviloma vk 10).

Turvallisuusohjeita harrastajille

On erittäin tärkeää, ettet saavu harrastukseen kipeänä!

Huomioimme koronatilanteen vaikutukset toiminnassamme kiinnittämällä erityistä huomiota hygieniaan - aloitamme aina käsien pesulla ja kädet pestään myös ennen kotiin lähtöä. Lisäksi ohjaajat huolehtivat käytettävien välineiden puhtaudesta.

Kaipaatko lisätietoja tai onko sinulla kysyttävää?

Meidät tavoitat helpoiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen: nuortenkasvu@gmail.com