Yhdistys

Nuorten Kasvu ry on joensuulainen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea nuorten kulttuurista kasvua ja kehittää nuorten kulttuurista toimintaympäristöä Pohjois-Karjalan alueella.

Nuorten Kasvu ry järjestää erilaista kerho- ja kurssitoimintaa sekä erilaisia tapahtumia. Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä Riverian nuoriso -ja yhteisöohjaaja -koulutuksen kanssa.
Nuorten Kasvu ry kuuluu nuorisoseurajärjestöön.

>> Lue Nuorten Kasvu ry:n säännöt

Jäsenedut
* Nuorisoseuralehti neljä kertaa vuodessa jokaiseen jäsentalouteen
* Mobiilijäsenkortti ja sen ajankohtaiset edut
* Rockway.fi -palvelun käyttö jäsenhintaan
* Majoitusetuja Holiday Clubilta ja Hl Hostellingin hostelleista
* Alennus Oppi&Ilo -verkkokaupasta

Eikö sinulla ole vielä mobiilijäsenkorttia? Ota yhteyttä nuortenkasvu@gmail.com!

Lisäksi Nuorisoseuroilla on paljon jäsenpalveluja jäsenyhdistysten järjestö- ja harrastustoiminnan tueksi niin seuran johtokunnalle kuin ohjaajillekin.

Nuorten Kasvu on Suomen Nuorisoseurat ry:n jäsen
Nuorisoseurat on Suomen merkittävin kulttuurisen nuorisotyön toimija. Suomessa toimii noin 700 paikallista nuorisoseuraa eri puolilla Suomea ja niissä jäseniä noin 40.000. Nuorisoseuratoiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta toimintaa. Nuorisoseurojen arvot ovat osallisuus, yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus. Kaikki ovat tervetulleita mukaan nuorisoseuraan!
Lue lisää Nuorisoseuroista www.nuorisoseurat.fi

Nuorten Kasvu ry:n hallitus