Yhdistys

Nuorten Kasvu ry on joensuulainen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea nuorten kulttuurista kasvua ja kehittää nuorten kulttuurista toimintaympäristöä Pohjois-Karjalan alueella.

Nuorten Kasvu ry järjestää erilaista kerho- ja kurssitoimintaa sekä erilaisia tapahtumia. Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä Riverian nuoriso -ja yhteisöohjaaja -koulutuksen kanssa. Nuorten Kasvu ry kuuluu nuorisoseurajärjestöön.

>> Lue Nuorten Kasvu ry:n säännöt

Nuorten Kasvu ry:n hallitus 2020-2021

Pekka Parviainen

Katri Mäkisalo
sihteeri

Kia Kastinen
kerhotoiminnan koordinaattori

Sirja Tanskanen
varapuheenjohtaja

Henna Liiri-Turunen
taloudenhoitaja

Juho Iso-Aho
hallituksen jäsen

Nuorten Kasvu on Suomen Nuorisoseurat ry:n jäsen
Nuorisoseurat on Suomen merkittävin kulttuurisen nuorisotyön toimija. Suomessa toimii noin 700 paikallista nuorisoseuraa eri puolilla Suomea ja niissä jäseniä noin 40.000. Nuorisoseuratoiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta toimintaa. Nuorisoseurojen arvot ovat osallisuus, yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus. Kaikki ovat tervetulleita mukaan nuorisoseuraan!
Lue lisää Nuorisoseuroista www.nuorisoseurat.fi