Ohjaajat

Luova lava -toiminnan syyskausi on startattu ja mukana on myös aivan huippuja ohjaajia! Lue alta ohjaajien terkut.

Joensuu: Miisa & Eeva

"Moikka! Mie oon Miisa, 21-vuotias sosionomi opiskelija ja uusi Luova lava-ohjaaja. Vapaa ajalla mie tykkään piirtää, maalata ja urheilla. Aikaisemmin oon harrastanut myös sirkuskoulua. Innolla odotan mitä hauskaa ryhmäläisten kanssa keksitään. "

"Moi! Olen Eeva, kolmannen vuoden sosionomiopiskelija. Pidän lasten kanssa touhuamisesta ja olen ollut monella leirillä ohjaajana. Muuten olen vapaa-ajallani mukana vapaaseurakunnan toiminnassa, pelaan tietokonepelejä ja vietän aikaa kavereiden kanssa. Aloitan tänä syksynä Luova Lava -ohjaajana osana opintoihini kuuluvaa harjoittelua."

POP UP -toiminta: Anni

"Moikka! Mie oon 18-vuotias Anni, jonka vapaa-aika menee pitkälti salilla spinningin ja crosstrainingin parissa. Tasapainottamassa liikkuvaa elämää on kulkenu aina mukana kaikenlainen luova tekeminen kuvataiteesta teatteriin. Tänä syksynä miut voi löytää ohjaamasta Luova lava Pop up -ryhmiä"

Tervetuloa mukaan!


Haluatko meille ohjaajaksi?


Olet sitten kokenut tekijä tai uusi innokas, ota yhteyttä nuortenkasvu@gmail.com, mikäli olisit kiinnostunut toimimaan meillä ohjaajana.

Jos sopivaa ryhmää ei löydy, niin voimme aina harkita uudenkin toiminnan käynnistämistä.

Nuorten Kasvun toiminta-alue on koko Pohjois-Karjalan maakunta. Koulutamme ja perehdytämme ohjaajamme tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kartoittaa omaa osaamista ja kokemusta osana toimivaa yhteisöä.

Tarjoamme erilaisia välineitä ja menetelmäpakkeja ohjaajien käyttöön. Sparraamme ohjaajia matkan varrella omassa ohjaajatiimissämme, yksin tätä työtä ei tarvitse tehdä.

Ohjaajapalkkioista ja kulukorvauksista sovitaan erikseen.