Kerhojen ohjaajat 2019-2020

HAMMASLAHDEN KERHO

Kuvateksti

Soraja Bollström

Minä olen Soraja ja aloitan ohjaajana Hammaslahden kerhossa. Harrastuksiini kuuluu musisointi ja kavereiden kanssa hengailu. Ehkäpä kerhossakin päästään nauttimaan joskus musisoinnin riemuista. Ohjaajana olen rento ja rempseä, tehhään mukavia juttuja ja opitaan uutta yhdessä!

Camilla Ala

Olen Camilla ja toimin Kerhonohjaajana Sorajan kanssa Hammaslahdessa. Olen toiminut jo aiemmin ohjaajana samaisessa kerhossa. Harrastan tanssimista, jota on varmasti luvassa myös syksyn aikana kerhossa. Erityisesti odotan innolla sitä, kun kerholaiset pääsevät ilmaisemaan itseään eri taiteen lajien kautta.

LEHMON KERHO

Niina Karhu

Olen Niina ja toimin Lehmon Luovan lava -kerhon ohjaajana. Musiikillinen liikunta ja tanssi ovat lähellä sydäntäni ja olen toiminut ohjaajana erilaisissa ryhmissä useamman vuoden ajan. Lehmossa on luvassa tanssia, toimintaa ja teatteria ryhmäläisten toiveiden mukaan. Tule mukaan, aiempaa kokemusta et tarvitse.

Nepenmäen kerho

Aada Riikonen

Moi! Olen Aada ja toimin Nepenmäen kerhon ohjaana. Opiskelen nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi toista vuotta. Olen harrastanut tanssia ja yleisurheilua, joten kerhossa tulee olemaan monipuolista toimintaa! Nähdään kerhossa!

Siiri Santaniemi

Moi! Oon Siiri ja opiskelen nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi toista vuotta. Olen harrastanut aikaisemmin sirkusta ja cheerleadingia, joten kerhossa on luvassa menoa ja meininkiä. Odotan innolla kerhon ohjaamista!